Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

161 gasten online

"Brighton vraagt FC Groningen naar prijs voor Virgil van Dijk; FC Groningen noemt geen bedrag en wil geen zaken doen"

Afgaande op een bericht dat het Dagblad van het Noorden vanavond naar buiten heeft gebracht lijkt de kans toegenomen te zijn dat Virgil van Dijk het seizoen bij FC Groningen afmaakt. Brighton zou geen derde bod hebben uitgebracht maar FC Groningen hebben gevraagd wat het voor de centrale verdediger wil hebben. FC Groningen heeft volgens het DvhN geen bedrag genoemd en gezegd dat het geen zaken wil doen.

Vanmiddag was Hans Nijland ook al vrij duidelijk in zijn nieuwsbrief

 

"Om sportief succes te boeken hebben wij onder andere Virgil van Dijk hard nodig. Daarom hebben wij als clubleiding besloten andermaal niet in te gaan op een bieding van de Engelse club Brighton & Hove Albion FC. Wij vinden het met het oog op onze sportieve ambities op dit moment niet wenselijk een speler van het kaliber Van Dijk tussentijds te verkopen. Wat ons betreft behoort hij dus ook na 31 januari, als het tussentijdse transferwindow sluit, tot de selectie van FC Groningen."

 

Wij zijn blij dat de clubleiding van FC Groningen niet lijkt te zwichten voor de 2 à 3 miljoen euro die het van Brighton zou kunnen ontvangen en voet bij stuk houdt. Natuurlijk, zoals we al eerder berichtten - FC Groningen zou uit financieel oogpunt een inkomende geldstroom zeer, zeer goed kunnen gebruiken. Dit geldt echter ook voor bv. het op veel te grote voet levende NAC Breda, dat diep in de schulden zit en er wel gewoon rustig op los transfereert - en hiermee lijfsbehoud wellicht zeker stelt. Hans Nijland lijkt de ernst van de huidige misère in te zien en steunpilaar Van Dijk écht niet te willen verkopen. Heel goed!

 

Maar laten we niet te vroeg juichen - de transfer window sluit pas komende donderdag, klokslag middernacht.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.