Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

366 gasten online

Onderzoek FCG Radio: 72,4% van gereageerde supporters is vóór verlenging contract Robert Maaskant

FCG Radio heeft vanmiddag op Tynaarlo Lokaal de uitslag bekendgemaakt van het onderzoek dat het heeft gedaan naar de mening van supporters van FC Groningen over het al dan niet verlengen van het contract van hoofdtrainer Robert Maaskant. De uitslag is duidelijk: maar liefst 310 van de 428 personen die gereageerd hebben zijn vóór het verlengen van de verbintenis met Robert Maaskant. Maaskants eerste reactie: "Terecht." Hij voegde eraan toe erg blij te zijn met deze uitslag.

Binnen twee weken zal duidelijk worden wat de mening van de clubleiding zal zijn met betrekking tot het al dan niet willen verlengen van het contract met Robert Maaskant.

 

Vijf supporters die reageerden hadden geen mening; de overige 113 personen zien graag dat het contract met Robert Maaskant niet wordt verlengd. Bij de gewenste opvolgers gaat Erwin Koeman met de eer strijken, gevolgd door Art Langeler, Dick Lukkien en Ron Jans. Erwin van de Looi, de huidige assistent-trainer van het eerste elftal, wordt geen enkele keer genoemd als beoogd opvolger.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.