Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

290 gasten online

Vanavond: FC Groningen - PEC Zwolle (Groene Hel, 19:45 uur)

Art Langeler dacht er gisteren slim aan te doen de woorden van Robert Maaskant dermate te verdraaien dat hij hiermee zijn eigen spelers extra zou kunnen motiveren. Bij Darryl Lachman, gewezen Groninger en niet de grootste bolleboos onder de voetballers, heeft dit effect gehad, zo verklaarde de verdediger gistermiddag zelf al.

 

Kennelijk is de selectie van PEC al dermate met de bekerwedstrijd tegen PSV bezig dat er allerlei trucs nodig zijn om de Blauwvingers aan de clubnaam te herinneren. De club schijnt immers nimmer te desespereren.

 

Inventief was PEC ook al in financieel opzicht. De gratis door FC Groningen verstrekte kaarten zijn door de Zwolse club aan de eigen aanhang doorverkocht voor prijzen variërend van € 8,50 tot maar liefst € 22,50, zo lezen we op de site van de Supportersclub PEC Zwolle en op de site van PEC. In onze ogen schaamteloos en een wel erg ruime interpretatie van het begrip administratiekosten... Uiteraard wordt FC Groningen niet bedankt voor het mooie gebaar maar pronkt Zwolle zelf met de Groningse veren. De eigen aanhang is er overigens ingestonken en zorgt vanavond voor een half uitverkocht uitvak.

 

Wat ons betreft is er maar één oplossing voor dit soort trainers- en clubpraktijken. Het wordt tijd dat we op het vertrapte veld aan de Boumaboulevard weer eens een onvervalst pak slaag uitdelen aan onze opponent. Alleen tegen Heracles was de marge meer dan één doelpunt in Gronings voordeel. Scherper stellen die handel! Komt allen vanavond, het kon wel eens een pracht van een pot voetbal worden die op het scherpst van de snede zal worden uitgevochten! Onderschatting van PEC lijkt ons niet de bedoeling, maar overschatting zeker ook niet. In Groningen won Zwolle in competitieverband nog nooit!

 

Wij zullen vanavond op Twitter (https://twitter.com/FCGOnline) wederom live verslag te doen van de wedstrijd, mits de suboptimale digitale omstandigheden en de vrieskou dit toelaten. Na de wedstrijd komen we op onze fansite terug met een wedstrijdverslag!

Een blik op de huidige stand maakt duidelijk hoe welkom een zege voor de Trots van het Noorden vanavond zou zijn: 

 

 
 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.