Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

85 gasten online

Hondstrouwe aanhang FC Groningen onderweg naar Roda - de eerste foto's!

Mede door een actie van de jubilerende Groningen Fanatics zullen er vanmiddag meer groen-witte supporters dan ooit in het uitvak van het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade zijn. Maar liefst 172 fans van de Trots van het Noorden trekken de volledige zondag uit om hun club achterna te reizen. Wij zullen vanaf het begin van de Fan Tour tot het begin van de wedstrijd middels een aantal foto's een indruk geven van deze bijzondere dag!

 

De spelers van FC Groningen zelf, waaronder beloftenspelers Yoëll van Nieff en Hilal Ben Moussa die bij de wedstrijdselectie zitten, zijn gisteren overigens al afgereisd naar het verre Limburg en hebben de nacht in een hotel in Welten, een wijk van Heerlen, doorgebracht. Een overwinning vanmiddag is zeer belangrijk, omdat de concurrentiestrijd om een plek bij de eerste acht moordend is.

 

De spelers van FC Groningen zullen vanmiddag warmlopen in jubileumshirts van de Groningen Fanatics. Prachtig!

 

Prachtige compilatie 10 jaar Groningen Fanatics:

 


Opvallende wijziging opstelling FC Groningen: David Texeira vervangt grieperige Género Zeefuik

 

Opstelling FC Groningen: Bizot; Kappelhof, Van Dijk, Kwakman, Van Nieff; Kieftenbeld, De Leeuw, Lindgren; Kirm, Texeira, Bacuna

 

Het wedstrijdverloop brengen we vanmiddag live op Twitter (https://twitter.com/FCGOnline); na de wedstrijd plaatsen we op onze website een wedstrijdverslag!

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
01/25 
start stop bwd fwd
 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.