Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

261 gasten online

Vanavond: FC Groningen - NAC Breda (Euroborg, 20:00 uur)

Vanavond hebben we een uitgelezen mogelijkheid om de vieze smaak van vorige week weg te spoelen. In onze eigen Euroborg kruisen we de degens met NAC Breda. Spelers als Sepp de Roover en Jelle ten Rouwelaar hebben een Gronings verleden (52 resp. 5 wedstrijden hoofdmacht FC Groningen); Kees Kwakman en trainer Robert Maaskant stonden bij Nooit Opgeven Altijd Doorzetten Aangenaam Door Vermaak En Nuttig Door Ontspanning Combinatie Breda onder contract.

 

Vanavond is er echter geen plaats voor sentimenten. FC Groningen moet deze pot winnen om zich weer wat verder weg te spelen van de onderste regionen, en om tegelijk ADO Den Haag niet uit het zicht te verliezen met het oog op die andere play offs. Wie FC Groningen gisterochtend op de training bezeten aan het werk zag, die weet dat de Trots van het Noorden vanavond niet zal spelen om niet te verliezen maar met offensieve bedoelingen zal vechten voor de winst. En zo hoort het, in onze eigen Groene Hel.

 

Doemdenken en thuisblijven telt nu even niet. We hebben vanavond een vol en fanatiek meelevend stadion nodig zodat de twaalfde man het verschil kan maken!

 

Wij doen vanavond op Twitter (https://twitter.com/FCGOnline) verslag van de wedstrijd, en komen na de wedstrijd terug met een verslag op onze site!

Een blik op de stand wijst uit dat de onderlinge verschillen klein zijn, en dat een overwinning vanavond een absolute must is: 

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.