Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

248 gasten online

"Robert Maaskant wil contract met FC Groningen niet verlengen"

RTV Noord heeft vannacht gemeld dat Robert Maaskant gisteravond na afloop van het duel tegen NAC Breda heeft laten weten dat er een besluit is genomen over zijn toekomst bij FC Groningen. De omroep citeert Maaskant, die als volgt antwoordde of er al duidelijkheid was over zijn toekomst in het hoge noorden: "Na vandaag wel ja. Na FC Twente komen we er wel op terug."

 

Als de uitspraak van de hoofdtrainer van FC Groningen niet impulsief is ingegeven door boosheid of frustratie, dan kan dit alleen maar betekenen dat Maaskant een langer verblijf in Groningen niet ziet zitten. Gisteravond meldde hij in een geruchtmakend interview met Eredivisie Live, waarin hij afgaf op zijn eigen spelers ("Zo goed kunnen wij niet voetballen") (en wat moet Nick Bakker ervan denken dat de trainersstaf weigerde om Kees Kwakman, die gewisseld wilde worden, naar de kant te halen?) en vooral op de supporters van de Trots van het Noorden ("In elk ander stadion zouden we met applaus van het veld zijn gegaan, hier niet"), dat de reactie van het publiek na afloop van de wedstrijd "niet meehelpt" bij een eventueel besluit om langer in Groningen te blijven.

Wordt later ongetwijfeld vervolgd!

 

Beelden rond de wedstrijd van gisteravond, waarbij de sfeeractie van de Groningen Fanatics prachtig in beeld wordt gebracht:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.