Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

114 gasten online

Waasland-Beveren en Jonas Ivens willen langer met elkaar door

Het is nog lang geen uitgemaakte zaak dat Jonas Ivens komend seizoen terugkeert bij FC Groningen. De aan het Belgische Waasland-Beveren verhuurde Ivens heeft het erg naar zijn zin in zijn geboorteland en heeft aangegeven ook komend seizoen graag voor Waasland-Beveren te willen uitkomen. Clubmanager Dirk Poppe zegt tegenover Voetbalkrant dat Waasland-Beveren een optie tot koop op Ivens bezit, maar dit is volgens ons niet het geval (bron).

 

Ook FC Groningen meldde op 27 december jl. op de clubsite niets over een mogelijk door Waasland-Beveren bedongen optie tot koop.

 

Voetbalbelgië schreef op dinsdag 12 maart jl. dat er 'eerstdaags een eerste contact tussen beide clubs op de agenda staat'.

Jonas Ivens heeft bij FC Groningen nog een contract tot medio 2014. FC Groningen zal er alles aan gelegen te zijn om Ivens aan Waasland-Beveren te verkopen, zo zijn wij van mening. Spelers als Nick Bakker en Timo Letschert staat te popelen om aan meer speeltijd in het eerste elftal te komen. 

 

Gisteren stond de 30e en laatste speelronde van het reguliere gedeelte van de Belgische competitie op het programma. Waasland-Beveren, waar Jonas Ivens een vaste basisplaats heeft afgedwongen, verloor het uitduel bij Sporting Charleroi, dat al sinds de 39e minuut met tien man moest spelen vanwege een rode kaart voor Guiseppe Rossini, met 3-0. Het eindigde de competitie op een 13e plaats.

 

Tussen 30 maart en 4 mei a.s. zal Waasland-Beveren in de zgn. Play-offs 2 uitkomen tegen KV Mechelen, OH Leuven en Charleroi.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.