Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

376 gasten online

FC Groningen definitief niet door met Luis Pedro; belangstelling uit Engeland

Luis Pedro, de 21-jarige verdediger die dit seizoen aan SC Veendam is verhuurd, is één van de zes spelers van wie het aflopende contract door FC Groningen formeel is opgezegd. Dit betekent niet per definitie dat de Trots van het Noorden niet met deze spelers verder wil, maar Luis Pedro heeft gisteravond in een persoonlijk gesprek te horen gekregen dat zijn avontuur bij FC Groningen per 30 juni a.s. wel definitief eindigt. Luis Pedro komt nl. niet voor in de toekomstplannen van FC Groningen.

 

De speler die als rechtsback naar Veendam vertrok maar bij de Veenkolonialen inmiddels als linksback speelt (Angelo Cijntje speelt als rechter verdediger) hoeft echter niet bij de pakken neer te zitten. Er is belangstelling voor hem uit Engeland.

"Zaakwaarnemer van Kees Kwakman op zoek naar nieuwe club"

Ook het aflopende contract van Kees Kwakman is formeel door zijn huidige werkgever opgezegd. De aanvoerder van het eerste elftal laat vandaag in het Dagblad van het Noorden weten niet verrast te zijn: "Het is ook geen verrassing voor mij. Of de deur naar FC Groningen helemaal dicht is zien we later wel." Zijn zaakwaarnemer, Johan Wins, kijkt al een tijdje elders voor hem rond, aldus Kwakman.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.