Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

156 gasten online

"Leonard Nienhuis vertrekt wellicht definitief naar SC Cambuur"

Leonard Nienhuis, de eerder deze maand 23 jaar geworden keeper van FC Groningen die op huurbasis voor SC Cambuur speelt, en daarvóór aan SC Veendam was uitgeleend, komt in aanmerking om in Leeuwarden een contract te tekenen. Dit meldt Jan Vincent van Zuiden, sportjournalist van o.a. Omrop Fryslân, op Twitter. Nienhuis kon dit seizoen onder trainer Alfons Arts niet op een basisplaats rekenen bij de huidige nummer zes van de Jupiler League, maar het in nevelen gehulde ontslag van de hoofdtrainer, die gisteren afscheid van zijn spelers heeft genomen, lijkt goed uit te pakken voor de doelman.

 

Volgens Van Zuiden zet Henk de Jong, de vervanger van Arts, Leonard Nienhuis morgen in de basis bij de uitwedstrijd van SC Cambuur tegen Almere City FC. Dit gaat ten koste van Dennis Telgenkamp, de op huurbasis uit Almelo overgekomen keeper die tot nu toe eerste doelman was.

 

Het contract dat Leonard Nienhuis met FC Groningen heeft afgesloten loopt nog tot medio 2014. Hij stond nog geen enkele maal in het doel bij een officiële wedstrijd van het eerste elftal van FC Groningen.

Alfons Arts zit nog met veel vragen, zo maakt een gesprek dat de Leeuwarder Courant met hem voerde duidelijk. "Waarom? En waarom nu? Ik tast in het duister. Ype Smid (voorzitter raad van commissarissen) en Gerald van den Belt (directeur) konden behalve de wisselvallige resultaten niets negatief bedenken."

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.