Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

150 gasten online

FC Groningen houdt vanmiddag om 16:00 uur persconferentie

"FC Groningen presenteert Erwin van de Looi als hoofdtrainer en Dick Lukkien als assistent"

FC Groningen zal vanmiddag om 16:00 uur een persconferentie beleggen. Wij nemen aan dat tijdens die bijeenkomst officieel bekend zal worden gemaakt dat Erwin van de Looi, Dick Lukkien en Paul Raveneau komend seizoen resp. hoofdtrainer van de eerste selectie, assistent-trainer van de eerste selectie en tweede assistent van het eerste/trainer van Jong FC Groningen zullen zijn. Ook is het mogelijk dat een andere trainer dan Raveneau, de huidige trainer van FC Groningen A1, aan de trainersstaf wordt toegevoegd.

 

Te denken valt aan Peter Hoekstra, spitsentrainer en tevens trainer van FC Groningen B2 die in dat geval zou kunnen doorschuiven naar FC Groningen A1.

 

Dick Lukkien heeft zojuist op de training van FC Groningen gemeld dat hij vanmiddag bij de persconferentie aanwezig zal moeten zijn.

 

FC Groningen geeft het precieze onderwerp van de persconferentie in het begeleidende persbericht niet bepaald prijs: "De clubleiding zal tijdens deze persconferentie voetbaltechnische mededelingen doen."

  

UPDATE: ERWIN VAN DE LOOI EN DICK LUKKIEN PRESENTEERD, TEKENEN CONTRACT VOOR 2 JAAR!

Inmiddels is in de Euroborg de persconferentie begonnen. Erwin van de Looi en Dick Lukkien worden hierin aan de pers gepresenteerd. Beiden tekenen een contract voor twee seizoenen. De Trots van het Noorden hoopt bovendien op korte termijn overeenstemming te kunnen bereiken met Marcel Groninger. Ook hem wil de club graag toevoegen aan de technische staf. Verder zal Peter Hoekstra drie keer in de week op het trainingsveld aanwezig zijn. Verder werd vanmiddag tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat er voor Jong FC Groningen een opvolger van Dick Lukkien zal worden aangesteld. FC Groningen is op dit moment nog in gesprek met een kandidaat. Mogelijk is dit dus Paul Ravenau, de huidige trainer van FC Groningen A1.

Eerder schreven we al het volgende over de persconferentie van vanmiddag:

 

"FC Groningen presenteert Erwin van de Looi vanmiddag als hoofdtrainer en Dick Lukkien als assistent"

Het Dagblad van het Noorden en RTV Noord weten inmiddels al te melden dat Erwin van de Looi komend seizoen de opvolger van Robert Maaskant als hoofdtrainer van FC Groningen zal worden en dat Dick Lukkien zijn assistent zal worden, en dat beiden vanmiddag gepresenteerd zullen worden.

 

"Ook Marcel Groninger wordt assistent-trainer"

Volgens Koen Marée van OOG TV wordt Marcel Groninger net als Dick Lukkien de assistent van Erwin van de Looi. Groninger loopt momenteel stage bij FC Groningen en is de huidige trainer van Be Quick 1887 en komend seizoen de hoofdtrainer van HHC Hardenberg.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.