Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

227 gasten online

SC Veendam-spelers Mitch Apau, Lars Hutten, Lars Lambooij en Tom Overtoom trainen vanaf volgende week mee met FC Groningen

Gisteren schreven we al dat Tom Overtoom vanaf komende maandag met FC Groningen zal meetrainen, en dat het ons niet zou verbazen als andere spelers van het failliet verklaarde SC Veendam zijn voorbeeld zouden volgen. Vandaag heeft FC Groningen op de clubsite gecommuniceerd dat vier spelers van SC Veendam zich vanaf a.s. maandag bij Robert Maaskant zullen vervoegen. Het gaat naast Tom Overtoom (22, middenvelder) en Mitch Apau (22, centrale verdediger) om Lars Hutten (23, aanvaller) en Lars Lambooij (24, middenvelder).

 

Sidney Schmeltz: "Eindelijk weg uit het noorden; terug naar wereld van beschaving"

Na het zien van onderstaande beschamende en braakneigingen opwekkende monoloog van Sidney Schmeltz verwachten we niet dat dhr. Schmeltz (die blij is met het faillissement van SC Veendam en dat hij eindelijk terug kan keren naar de wereld van beschaving) zich bij FC Groningen zal willen vervoegen:

 

 

Veendam4-ever heeft de patserige onverlaat inmiddels uit de stand om de Lee Payne Bokaal verwijderd, maar dit zal het beschamende stuk vreten, dat zich ongetwijfeld reeds lang en breed bij een Mercedes-dealer zal hebben vervoegd, ongetwijfeld worst zijn.

Volgens manager technische zaken Henk Veldmate zijn de vier spelers in positieve zin opgevallen bij de technische staf van FC Groningen. Veldmate over het laten meetrainen van de vier spelers: "De jongens krijgen de kans tot het einde van dit seizoen op niveau te trainen en zich van dichtbij aan ons te laten zien. Voor ons is het een goede optie een nog beter beeld van de mogelijkheden van deze spelers te krijgen."

 

Gerelateerde artikelen:

 

03-04-2013 "FC Groningen geïnteresseerd in Tom Overtoom"

19-02-2013 "FC Groningen volgt Mitch Apau (SC Veendam) en Fabian Serrarens (Almere City); streep door Sven Nieuwpoort (ajax/Almere City)"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.