Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

282 gasten online

Vanmiddag: FC Groningen - sc Heerenveen (Hel van het Noorden, 14:30 uur)

Langzaam begint de spanning richting het kookpunt te stijgen. De Friezen komen op bezoek; fans van de enige echte Trots van het Noorden worden dan in hoge mate onrustig, lopen net even wat vaker dan anders met een gebalde vuist rond en de verbeten trek is niet meer van hun gezicht af te branden. Op de knollentuin die Euroborg heet moet het vanmiddag gebeuren!

 

Ook de spelers lijken, afgaande op de pittige trainingen van de laatste dagen, doordrongen van het belang van deze kraker, niet in het minst door het door Robert Maaskant pompen van een ongekende stoot adrenaline in zijn vechtmachine.

 

Wij hebben enorm veel zin in een heerlijke pot vechtvoetbal op het scherpst van de snede, die een einde moet maken aan de ongepaste zegereeks van de Friezen (vedergewichten als Finnbogason en Djuricic zullen tot moes worden vermalen) en ons richting de play-offs moet brengen. De weg naar Europa is nog allerminst afgesneden in deze krankzinnige competitie!

 

Wij doen vanavond op Twitter (https://twitter.com/FCGOnline) live verslag van de wedstrijd, mits de digitale omstandigheden aan de Boumaboulevard een beetje meewerken, en na de wedstrijd plaatsen we op onze website een wedstrijdverslag dat hopelijk met een brede grijns geschreven kan worden!

 

Opstelling FC Groningen: Bizot; Magnasco, Van Dijk, Kwakman, Burnet; Bacuna, De Leeuw, Lindgren; Schet, Texeira, Kirm

Bankbezetting: Luciano, Van Nieff, Letschert, Sparv, Femi, Kostic, Van Moorsel

Niet bij de selectie: Bakker, Johansson, Kieftenbeld, Zeefuik, Kappelhof, Bos

FC Groningen kan vanmiddag enorm goede zaken doen op de ranglijst. Gisteren werden in de Eredivisie gunstige resultaten geboekt en na vanmiddag wachten Heracles-uit en ADO-thuis, duels tegen twee directe concurrenten. Als FC Goningen vanmiddag weet te winnen, dan hoeft het definitief niet meer naar beneden te kijken en mag het blijven hopen op een fantastisch slot van deze bewogen competitie!

 

Sterker nog - FC Groningen kan vanmiddag over Heracles Almelo heengaan en in punten gelijk komen met N.E.C. en ADO Den Haag!

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.