Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

180 gasten online

Drie spelers FC Groningen in Elftal van de Week van De Telegraaf;

twee spelers FC Groningen in Elftal van de Week van Algemeen Dagblad

We kunnen niet genoeg terugblikken op de fantastische wedstrijd van gistermiddag waarin de Friese dorpelingen volledig onder de voet werden gelopen door een met hart en ziel strijdend FC Groningen. Het onvervalste GTPV (Groningen Thuis Pressie Voetbal) is weer helemaal op de kaart gezet en het kippenvel is nog altijd niet van onze armen te krijgen. Er is maar één echte Trots van het Noorden!

 

Ook de rapporteurs van De Telegraaf is de Groningse dadendrang niet ontgaan. Maar liefst drie Groningers prijken in het Elftal van de Week, te weten Marco Bizot, Virgil van Dijk en, uiteraard, Stefano Magnasco. Waarom Leandro Bacuna in het elftal ontbreekt is overigens een raadsel. Hetzelfde geldt voor de lachwekkende aanwezigheid van de dankzij onze Chileense held volkomen onzichtbare Filip Djuricic. Van harte, jongens!

 

In het Elftal van de Week van het Algemeen Dagblad, dat is ontdaan van Friezen, staan twee spelers van FC Groningen vermeld, te weten Stefano Magnasco en Michael de Leeuw.

 

 

 

 

En last but not least: Stefano Magnasco is ook de rechtsback in het Gillette Elftal van de Week van Voetbal International!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.