Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

198 gasten online

Scout van FC Barcelona bezoekt komende zaterdag Euroborg

Hans Nijland slingerde vandaag via Twitter een interessant berichtje de ether in. Komende zaterdag zal Miquel Albert, scout van FC Barcelona, op bezoek zijn. Het lijkt niet aannemelijk dat hij een speler van FC Groningen (of ADO Den Haag) op de korrel heeft. Hans Nijland zou in dat geval nl. wijselijk zijn mond hebben gehouden. Wij denken dat zijn komst gezien moet worden in relatie tot het bezoek dat de zeven jeugdtrainers van FC Groningen en het hoofd jeugdopleiding, Peter Jeltema, eerder dit jaar aan Barcelona hebben gebracht.

 

Het gezelschap liep in januari een vierdaagse stage op het Joan Gamper-trainingscomplex, zo berichtte FC Groningen op 17 januari jl. op de clubsite.

 

Een andere mogelijkheid is dat er wellicht gesproken gaat worden over een mogelijke overgang van de 11-jarige Fode Fofana naar de jeugdopleiding van FC Barcelona. Fode speelt bij GVAV Rapiditas E1 en behoort al twee jaar tot de voetbalschool van FC Groningen. Fode is al op stage geweest in Barcelona en heeft daar grote indruk gemaakt, waarna hij opnieuw voor een stage is uitgenodigd. Scouts van FC Groningen zijn over deze gang van zaken bijzonder gefrustreerd.

Gerelateerd artikel: 

 

06-11-2012 FC Groningen en Richairo Zivkovic in onderhandeling over contract

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.