Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

132 gasten online

Tim Sparv: "Kans dat ik bij FC Groningen blijf is 50%"

Tim Sparv, de op 20 februari jl. 26 jaar geworden Fins international van FC Groningen, heeft een aflopend contract; FC Groningen heeft de eenzijdige optie om de verbintenis met één seizoen te verlengen niet gelicht. Desondanks is het niet onmogelijk dat Tim Sparv ook komend seizoen voor FC Groningen zal spelen. FC Groningen neemt hierover echter pas in de zomer een beslissing. Dit zegt de Fin in een vraaggesprek met het Finse Yle Sporten. Sparv geeft verder aan dat hij het in Nederland naar zijn zin heeft en dat een verblijf bij FC Groningen of een andere Nederlandse club niet is uitgesloten. Hij schat de kans op een verlenging bij FC Groningen op 50%.

Tim Sparv tekende per 1 januari 2010 een contract tot medio 2013; hij kwam transfervrij over van het Zweedse Halmstads BK. Hij speelde tot nu toe 101 officiële wedstrijden voor FC Groningen en scoorde daarin vier doelpunten.

 

Sparvs zaakwaarnemer, Martin Dahlin van MD Management, is ongetwijfeld op zoek naar een nieuwe uitdaging voor Tim Sparv, zodat er een alternatief voorhanden is indien in de zomer blijkt dat FC Groningen toch niet met hem verder wil gaan.

 

Tim Sparv is uit het goede hout gesneden. Hij gaf onlangs aan het moeilijk te vinden dat hij momenteel een bescheiden rol op het tweede plan heeft, maar dat hij altijd de volle 100% zal geven. De concurrentie op zijn posities (defensieve middenveld of centrale verdediging) is echter moordend in het elftal. Vanavond zit hij in het competitieduel tegen ADO Den Haag wederom op de bank. Robert Maaskant plaatst hem echter niet op de tribune omdat hij winnaars op de bank wil hebben. Tim Sparv mag hiertoe zeker worden gerekend.

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.