Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

259 gasten online

FC Groningen verlengt stage Mitch Apau en Lars Lambooij; volgende week gesprek met Tom Overtoom; Lars Hutten vertrekt weer

UPDATE dinsdag 30 april 2013: Stage Tom Overtoom bij FC Groningen is beëindigd

Stand van zaken vrijdag 26 april 2013:

Sinds maandag 8 april jl. traint een viertal spelers van het failliet verklaarde SC Veendam mee met FC Groningen. Het gaat om Mitch Apau, Lars Hutten, Lars Lambooij en Tom Overtoom. Inmiddels zijn de stages geëvalueerd. Mitch Apau heeft zich van dit viertal het meeste onderscheiden en speelde op de training met regelmatig mee in afsluitende partijtjes, veelal als rechtsback. Zijn stage krijgt, net als die van Lars Lambooij, een vervolg, aldus de clubsite van FC Groningen.

 

Henk Veldmate over beiden: "Mitch Apau heeft op de technische staf een positieve indruk achtergelaten en zal ook de komende periode bij ons blijven trainen. Dat geldt ook voor Lars Lambooij. Hij begon door een blessure met een trainingsachterstand, maar is op de weg terug en zal ook bij ons op stage blijven."

 

De stage van Lars Hutten zal niet worden verlengd. Tom Overtoom is momenteel geblesseerd; FC Groningen zal met hem volgende week een tussentijds evaluatiegesprek voeren.

 

UPDATE dinsdag 30 april 2013: Stage Tom Overtoom bij FC Groningen is beëindigd

Hans Nijland heeft op Twitter gemeld dat de stage van Tom Overtoom bij FC Groningen is beëindigd. Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.