Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

79 gasten online

Nick Bakker wordt op 27 mei 2013 geopereerd aan afgescheurde kruisband

Nick Bakker liep op 2 april jl. in de wedstrijd Jong FC Groningen - Jong sc Heerenveen een zware knieblessure op. Hij scheurde de kruisband in zijn linkerknie af en moet zijn voetbaljaar 2013 vermoedelijk als beëindigd beschouwen. Inmiddels is het vocht bijna uit zijn knie verdwenen waardoor er binnenkort tot operatie kan worden overgegaan. De ingreep vindt op 27 mei a.s. plaats in het Martini Ziekenhuis in Groningen, aannemende dat de lichte verrekking van de binnenband in zijn knie tegen die tijd voldoende is hersteld.

De 21-jarige centrale verdediger spreekt op de clubsite van FC Groningen over de periode na de operatie: "Ik moet na de operatie één nachtje in het ziekenhuis blijven. De vier weken daarna moet ik op krukken lopen en als het dan allemaal is gegaan zoals het zou moeten, kan ik vanaf dat moment beginnen met het werken aan mijn herstel. De revalidatie zal ik bij de club gaan volgen onder begeleiding van Peter Eppinga, de sportfysiotherapeut van FC Groningen."

 

Wij wensen Nick Bakker een heel voorspoedig herstel toe! 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.