Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

326 gasten online

D-Day: FC Groningen - ajax (Groene Hel, 14:30 uur)

Met een licht onrustig gevoel en een gebalde vuist gaan we ons opmaken voor de topwedstrijd van deze speelronde - de kraker tegen het roze schorriemorrie uit de hoofdstad waarin we, op welke manier dan ook, plaatsing voor de play-offs moeten en zullen veiligstellen.

 

Wat ons betreft wordt vanaf minuut één op z'n Gronings duidelijk gemaakt dat het meenemen van drie punten uit de Groene Hel tot mislukken is gedoemd, waarna beide partijen op enig moment zullen inzien dat het delen van de punten in ieders belang is.

 

Wij hebben zin in een harde pot voetbal en hopen komende donderdag opnieuw de trappen van de Euroborg te mogen beklimmen. Bij plaatsing voor de play-offs gaat het seizoen dan immers door voor de Trots van het Noorden!

 

Wij beogen vanmiddag live op Twitter (https://twitter.com/FCGOnline) verslag te doen van het duel, maar houden een beste slag om de arm - het WiFi aan de Boumaboulevard heeft zich nl. nog niet tot een betrouwbaar digitaal fenomeen ontpopt. Uiteraard plaatsen we na de wedstrijd weer een wedstrijdverslag op onze site. Ook komen we dan terug op de persconferentie die straks om 13:30 uur van start gaat!

Meer dan ooit zijn de tussenstanden op de andere velden van belang (behalve als we binnen de kortste keren ruim afstand van Duivendrechters hebben genomen). Immers, sc Heerenveen en ADO Den Haag kunnen nog roet in ons Europese eten gooien. Het wedstrijdprogramma en de huidige stand: 

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.