Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

113 gasten online

Tim Sparv uit goed Fins hout gesneden: "Ik ga zeker niet naar Heerenveen"

We wisten het natuurlijk al lang, maar met de mentaliteit van Tim Sparv, die gisteren zijn 102e officiële wedstrijd in dienst van FC Groningen speelde, zit het wel goed. Hij is bezig aan zijn laatste weken bij de Trots van het Noorden, en er speelt wat met een paar andere clubs. Namen wil hij op de clubsite van FC Groningen niet prijsgeven, maar hij zal zijn loopbaan niet in Finland en in ieder geval ook niet bij Heerenveen vervolgen, zo zegt hij gedecideerd.

Het Finse Kymppipaikka licht dit voor haar Finse lezers toe en wijst op de vijandigheden tussen FC Groningen en sc Heerenveen: "Sparv heittää viitaten Groningenin ja Heerenveenin väliseen vihollisuuteen".

 

Tim Sparv, die gisteren mooie woorden tot het publiek van FC Groningen richtte, zegt op het digitale huis van FC Groningen nog het volgende: "Ik kijk met een heel positief gevoel terug op de jaren in Groningen. Dit was een afscheidswedstrijd, maar dat voelt wel raar. Ik hoop dat er nog vier mooie wedstrijden voor FC Groningen bij komen."

 

Tim Sparv scoort bij AZ en brengt

een militaire groet, hierbij

refererend aan zijn militaire dienst

die er toen (14-08-2010) net op zat

 

Wij zullen Tim Sparv zeker gaan missen!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.