Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

136 gasten online

Vanavond: FC Groningen - FC Twente - kom vanavond en schreeuw de Trots van het Noorden Europa in!

We laten de teleurstellingen over het doen en laten van de op z'n Don Quichots tegen windmolens vechtende heren Rehwinkel en Dros nu verder achterwege. Dat geldt ook voor het feit dat supporters van FC Groningen (in tegenstelling tot die van de drie andere clubs die aan de play-offs meedoen) voor het toetje moeten betalen. Tenslotte verdient ook Eredivisie Live een beste veeg uit de pan door de wedstrijden van de Trots van het Noorden tegen de Tukkers op bespottelijke tijdstippen van donderdag 18:45 uur en zondag 12:30 uur te programmeren.

 

Vanavond moet het namelijk gebeuren. Het hele seizoen wordt er toegewerkt naar de play-offs die ons tot in de verste Europese uithoeken moeten brengen, en dan hebben de spelers de steun van iedereen vanavond nodig! Vorig seizoen ging FC Twente in de play-offs kansloos kopje onder tegen RKC Waalwijk, en dit seizoen wisten de Tukkers alleen door de zwalkende arbitrage (0-1 ten onrechte goedgekeurd, onterecht rood voor Marco Bizot) de punten in de Euroborg te stelen.

 

Kortom, doemdenken heeft nu even geen zin. Ook een halfvolle Euroborg kan spoken, maar hoe meer groen-witte zielen hoe meer vreugd. Mensen, kom allemaal vanavond naar de Groene Hel, en maak er een knotsgek en oorverdovend feest van! Het is en blijft een kraker tegen de Tukkers - is er meer motivatie nodig om met het schuim op de bek de tribunes te beklimmen?

 

Beloftes over het live op Twitter (https://twitter.com/FCGOnline) verslaan van het duel kunnen we niet altijd waarmaken. Te vaak laten WIFI en 3G het in de Euroborg afweten. Maar we zullen vanavond weer ons stinkende best doen, net als de spelers!

En hier gaat het de komende dagen allemaal om. Twee wedstrijden knallen en een plek in de finale van de play-offs kan er zomaar inzitten! 

 

 
 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.