Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

211 gasten online

Mitch Apau in onderhandeling met FC Groningen over contract

UPDATE woensdag 29 mei 2013: "Onderhandelingen in afrondende fase"

Stand van zaken dinsdag 21 mei 2013:

Mitch Apau is met FC Groningen in onderhandeling over een contract, zo meldt RTV Noord op haar website. De verdediger van het failliet gegane SC Veendam, die al vanaf 8 april jl. meetraint bij FC Groningen, heeft volgens zijn zaakwaarnemer René Wagelaar een aanbieding ontvangen voor een tweejarige verbintenis. Hierover zijn de zaakwaarnemer en de club in onderhandeling.

 

UPDATE woensdag 29 mei 2013:

"Onderhandelingen in afrondende fase; vermoedelijk snel akkoord"

Volgens Tjerkstra Media, dat met Mitch Apau zelf heeft gesproken, is het de verwachting dat beide partijen snel tot een akkoord zullen komen. De speler en club zijn nog in onderhandeling over een extra optie in het contract, aldus de site. Mitch Apau zou de eerste versterking voor FC Groningen zijn voor het komende seizoen.

Stand van zaken dinsdag 21 mei 2013:

 

Mitch Apau zelf heeft aan RTV Noord laten weten de uitkomst met vertrouwen tegemoet te zien. Met het contracteren van Apau zou de eerste versterking voor het nieuwe seizoen een feit zijn.

 

Over de toekomst van Lars Lambooij, die net als Apau ook al vanaf begin april met de Trots van het Noorden meetraint, is op dit moment nog geen duidelijkheid. Omdat vandaag echter de laatste training van het seizoen op het programma stond, verwachten we ook snel een mededeling of ook Lambooij een contractaanbieding kan verwachten.

  

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.