Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

228 gasten online

Filip Kostic, Andraz Kirm en Tim Sparv opgeroepen voor oefeninterlands

Filip Kostic, Andraz Kirm, Tim Sparv en Marco Bizot zullen er morgenavond in Hoogezand niet bij zijn als FC Groningen het seizoen 2012-2013 definitief afsluit met een oefenduel bij HS'88. Het viertal is internationaal op pad. Dit betekent dat de training van gisterochtend het laatste optreden was van Tim Sparv in een shirt van FC Groningen. Op de foto hiernaast maakt de met een formidabele topsportmentaliteit begenadigde Fin zich klaar voor zijn allerlaatste training. Wij zijn erg benieuwd waar hij zijn carrière zal vervolgen en hopen op een prachtige nieuwe uitdaging voor hem.

Filip Kostic is opgeroepen voor de beide oefeninterlands van Jong Servië (4 juni 2013 uit tegen Jong Bosnië-Herzegovina en 7 juni 2013 uit tegen Jong Griekenland). Tim Sparv mag zich vervoegen bij het Finse nationale elftal dat op 7 juni 2013 in Helsinki tegen Wit-Rusland oefent; Andraz Kirm is genomineerd voor de oefeninterland die Slovenië op 31 mei 2013 in het Duitse Bielefeld tegen Turkije zal spelen. Marco Bizot tenslotte bereidt zich met Jong Oranje voor op het EK dat volgende maand in Isarël wordt gespeeld. 

 

Programma Jong Oranje EK 2013 (deelname halve finale en finale onder voorbehoudt ;-) ): 

 

Donderdag 6 juni 2013
Nederland-Duitsland (Petach Tikva)

Zondag 9 juni 2013
Nederland-Rusland (Jeruzalem)

Woensdag 12 juni 2013
Spanje-Nederland (Petach Tikva)

 

Halve finales: Zaterdag 15 juni 2013 (Netanya en Petach Tikva)

 

Finale: Dinsdag 18 juni 2013 (Jeruzalem)

 

Andraz Kirm, juichend nadat hij voor Slovenië heeft gescoord

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.