Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

210 gasten online

"PSV meldt zich bij FC Groningen voor Ruud Hesp; Hesp zelf houdt gesprekken met PSV af"

Op 6 mei jl. schreven wij in dit artikel dat keeperstrainer Ruud Hesp volgens insiders dé kandidaat is om in Eindhoven keeperstrainer Anton Scheutjens op te volgen, aldus Thijs Slegers, PSV-watcher van Voetbal International. Scheutjens heeft bij PSV nog een doorlopend contract, maar Phillip Cocu, komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer in Einmdhoven, wil niet met Scheutjens door, en dus wil de meegaande clubleiding van PSV van de keeperstrainer af. Scheutjens moest dit overigens uit de krant vernemen, maar dit terzijde.

 

Vandaag kunnen we in de papieren editie van Voetbal International lezen dat PSV inmiddels aan FC Groningen heeft laten weten dat het interesse heeft in Hesp. Ruud Hesp heeft in Groningen een contract voor onbepaalde tijd, en de Trots van het Noorden kan derhalve een afkoopsom verlangen.

Ruud Hesp zelf wil pas met PSV in gesprek gaan over de functie van keeperstrainer als PSV de zaken met Scheutjens heeft geregeld, zo schrijft VI. In het contract van Scheutjens staat expliciet dat hij de keepers van de A-selectie traint, en hij weigert plaats te maken en wil ook geen functie in de jeugdopleiding gaan vervullen. 

 

Wij denken dat het nog lang geen uitgemaakte zaak is dat Hesp naar Brabant verkast. Zijn vrouw is uit de stad Groningen afkomstig, en dat was voor het gezin een voorname reden om van Limburg (Hesp was keeperstrainer bij Roda JC) naar het hoge noorden te verhuizen.

 

Gerelateerd artikel:

 

06-05-2013 "PSV geïnteresseerd in keeperstrainer Ruud Hesp"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.