Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

116 gasten online

Kees Kwakman vertrekt bij FC Groningen

Het aflopende contract van aanvoerder Kees Kwakman zal niet worden verlengd. Kwakman en FC Groningen hebben vandaag met elkaar gesproken; de Trots van het Noorden schrijft op de clubsite dat beide partijen het verstandiger vonden niet met elkaar in onderhandeling te gaan over een nieuw contract. Kees Kwakman wil zijn carrière graag in het buitenland voortzetten en wilde nu nog geen besluit nemen over continuering van zijn dienstverband bij FC Groningen. FC Groningen wilde de knoop echter nu al doorhakken. De vacature wordt mogelijk intern opgelost.

 

Nick Bakker (na zijn revalidatie), Johan Kappelhof, Timo Letschert, Yoëll van Nieff en Mitch Apau, die met FC Groningen in onderhandeling is over een contract, kunnen centraal achterin naast Virgil van Dijk dan wel diens vervanger spelen.

Henk Veldmate reageert hierop als volgt: "Wij respecteren de wens van Kwakman om langer te willen wachten met het nemen van een besluit. Wij willen en moeten echter verder en bovendien zijn wij de mening toegedaan dat we binnen de club voldoende talenten hebben, die mogelijk in de rol die Kees vervulde kunnen groeien. We gaan de komende periode door met het verder invullen van de selectie naar komend seizoen toe.

 

Kees Kwakman kwam medio 2011 over van het Duitse FC Augsburg en speelde 52 officiële wedstrijden voor FC Groningen. In zijn eerste seizoen, onder Pieter Huistra, kwam hij vanwege een slepende blessure tot slechts 14 wedstrijden. Zijn enige doelpunt scoorde hij op 24 november 2012 in de uitwedstrijd bij RKC Waalwijk.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.