Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

296 gasten online

WEDSTRIJD VAN VANAVOND TEGEN ADO DEN HAAG IS AFGELAST EN VERPLAATST NAAR WOENSDAGAVOND!

De competitiewedstrijd tussen FC Groningen en ADO Den Haag, die vanavond in de Euroborg gespeeld zou worden, is afgelast. Door de vele winterse neerslag, die de laatste uren gevallen is, is het veld onbespeelbaar geworden. Ook met het oog op mogelijke blessures lijkt dit een verstandige beslissing.

 

UPDATE: Zojuist is bekend geworden dat de wedstrijd morgen, woensdag, ingehaald zal worden! Ook dan zal de aftrap om 20.00 uur plaatsvinden.

 

FC Groningen, dat op dit moment in een hele goede vorm steekt, had de wedstrijd vanavond waarschijnlijk erg graag gespeeld, net als ADO Den Haag. De selectie van ADO was namelijk vanmorgen vroeg al richting Groningen vertrokken, zo meldt de site van de club. Of zij nu terugkeren naar Den Haag om morgen vroeg weer met de bus richting het Noorden te vertrekken, of dat de selectie een nachtje in een hotel mag doorbrengen, is ons niet bekend.

 

Reeds gekochte kaarten voor deze wedstrijd blijven geldig. De verkoop via internet en TicketBox is hervat en loopt tot en met woendag 3 februari om 17.00 uur. Woensdag om 18.30 uur gaan de kassa's bij het stadion open de wedstrijd om 20.00 uur..

 

Overigens is het ons een raadsel hoe FC Groningen het veld voor morgen wél bespeelbaar wil krijgen... In ieder geval zal het veld morgenochtend opnieuw gwkeurd worden, het blijft dus afwachten of de wedstrijd morgen wél door kan gaan.

 

Over de gang van zaken rondom de afgelasting en het opnieuw vaststellen van de wedstrijd op morgenavond, schrijft Hans Nijland in zijn nieuwsbrief van vandaag het volgende: "Wij begrijpen dat deze wedstrijdwijziging op zeer korte termijn is, met name voor onze supporters. Het is wellicht goed om te melden dat wij bij de KNVB het voorstel hebben neergelegd om de wedstrijd volgende week woensdag in te halen, zodat een ieder wat meer tijd zou hebben om zaken te organiseren. Ook ADO Den Haag ondersteunde deze datum. De KNVB heeft ons echter laten weten de eerstvolgende mogelijkheid om in te halen aan te willen grijpen en dat was morgenavond. De competitieplanning is een taak van de KNVB en wij hebben dit te accepteren."