Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

160 gasten online

Kees Kwakman krijgt aanbieding van Central Coast Mariners uit Australië

Kees Kwakman kan zijn carrière vervolgen in Australië. De aanvoerder van FC Groningen, die zijn aflopende contract bij de Trots van het Noorden niet verlengd zag worden, heeft een aanbod op zak van Central Coast Mariners uit het Australische Gosford, aldus VI.nl. Het  in 2004 opgerichte Central Coast Mariners komt uit in de hoogste Australische divisie, de A-League, en staat daarin op een tweede plaats, achter koploper Western Sydney Wanderers.

Bij Central Coast Mariners staat ook de inmiddels 38-jarige Patrick Zwaanswijk onder contract. Kwakman twijfelt echter nog of hij richting Down Under zal verkassen: "Australië is ver weg en het is ook niet zo dat ik me daar financieel onafhankelijk speel. Ik heb vorig jaar al gesproken met Patrick, die fantastische verhalen vertelde over het land én het voetbal. Ik heb een aanbieding gekregen, maar meteen gezegd dat ik erover wil nadenken. Daar hadden ze begrip voor. Eenzelfde afspraak heb ik gemaakt met NAC Breda. Ik neem misschien een risico door te wachten, maar ik moet wel een goede keus maken."

 

Bluetongue Stadium, thuishaven van Central Coast Mariners (capaciteit: 20.119)

 

Er zou volgens VI.nl tevens interesse zijn voor Kees Kwakman vanuit Griekenland. Onduidelijk is of dit Aris Saloniki betreft. Robert Maaskant onderhandelde volgens het Dagblad van het Noorden tot vorige week met deze club, maar de onderhandelingen ketsten af waarna Maaskant met Dinamo Minsk uit Wit-Rusland in gesprek is geraakt.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.