Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

191 gasten online

Erwin van de Looi over versterkingen: "In eerste instantie vooral naar defensie kijken; graag ook versterking op middenveld en in aanval"

Erwin van de Looi komt vandaag in de papieren editie van Voetbal International aan het woord. Daar waar Hans Nijland het gisteren in zijn nieuwsbrief over "mutaties" in het elftal had, daar spreekt de nieuwe hoofdtrainer de verwachting uit dat FC Groningen vóór 31 augustus a.s. nog enkele versterkingen zal begroeten. "We zijn met verschillende spelers bezig en hebben heel duidelijk voor ogen wat we willen. We kijken in eerste instantie vooral naar onze defensie. We hebben afscheid genomen van Kees Kwakman en er is veel interesse in Virgil van Dijk. Uit sportief oogpunt zou ik Virgil het liefst binnenboord houden, maar FC Groningen moet rekening houden met een transfer. Een goed centrum is de basis van een elftal. Daarnaast kunnen we op het middenveld nog wel wat meer voetballend vermogen gebruiken en waren we vorig jaar niet erg trefzeker. Ook in die linies hopen we ons te kunnen versterken."

Voetbal International voegt echter toe dat FC Groningen eerst een paar spelers met een doorlopend contract moet zien kwijt te raken voordat er nieuwe spelers kunnen worden aangetrokken. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.