Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

330 gasten online

"Matías Jones teruggezet van A-selectie naar Jong FC Groningen"

Afgaande op een bericht van het Dagblad van het Noorden is de eerste selectie van FC Groningen opnieuw een speler kwijtgeraakt. De krant bericht nl. dat Matías Jones is teruggezet naar Jong FC Groningen. Of de demotie een tijdelijk of definitief karakter heeft is nog niet duidelijk. De 21-jarige Uruguayaan ontbrak vandaag op de eerste training van het nieuwe seizoen. Hij zal met ingang van a.s. maandag met Jong FC Groningen meetrainen.

Matías Jones werd in januari 2011 met ingang van het seizoen 2011-2012 door FC Groningen gecontracteerd; hij werd voor € 750.000 overgenomen van het Uruguayaanse Danubio, waar hij voornamelijk in het beloftenelftal had gespeeld. Zijn contract met FC Groningen loopt nog tot medio 2014; FC Groningen bezit een optie om de verbintenis met twee seizoenen te verlengen.

 

Jones speelde alleen in zijn eerste seizoen voor het eerste elftal van FC Groningen, en wel 11 maal, waarvan vier maal als basisspeler. Afgelopen seizoen werd hij na de winterstop aan FC Emmen verhuurd. Jones mag inmiddels één van de meest ongelukkige aankopen van FC Groningen van de laatste jaren worden genoemd.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.