Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

102 gasten online

Burgemeester van Brugge verbiedt oefenduel Cercle Brugge - FC Groningen

Supporters van FC Groningen konden zich verheugen op een aantrekkelijke oefenwedstrijd. FC Groningen zou nl. op zondag 21 juli a.s. in Brugge tegen Cercle Brugge aantreden. Het duel is echter verboden door de plaatselijke burgemeester. FC Groningen schrijft op de clubsite: "Twee weken terug werd door de lokale overheid in Brugge nog een vergunning afgegeven voor de oefenwedstrijd, die onderdeel zou uitmaken van de zogenaamde Fandag van Cercle Brugge. Vandaag kreeg FC Groningen vanuit België bericht dat er mede vanwege andere evenementen in Brugge en andere delen van België onvoldoende politie op de been gebracht kan worden om in het betreffende weekeinde de openbare orde en veiligheid te waarborgen.

 

De burgemeester van Brugge ziet zich hierdoor alsnog genoodzaakt het oefenduel te verbieden."

 

Renaat Landuyt, burgemeester van Brugge, maar vooral angsthaas van beroep - 500 supporters van FC Groningen zijn de dupe. Het met betrekking tot voetbalsupporters ridicule regeer en heers van autoriteiten wordt nu ook reeds in de oefencampagne gepraktizeerd. Treurig en kwalijk!

Cercle Brugge en FC Groningen betreuren het ten zeerste dat de oefenwedstrijd tussen beide ploegen geen doorgang kan vinden en gaan op zoek naar andere tegenstanders voor het weekend van 20/21 juli, aldus de FC.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.