Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

131 gasten online

Marko Vejinovic en Aleksandar Pantic niet naar FC Groningen

Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn op de groen-witte transfermarkt. FC Groningen grijpt nl. naast Marko Vejinovic. Vitesse heeft op de clubsite bekend gemaakt dat de middenvelder transfervrij overkomt van Heracles Almelo en in Arnhem een vierjarig contract zal tekenen. Vejinovic: "Dat Peter Bosz hier nu trainer is heeft wel meegespeeld.

 

Inmiddels is duidelijk dat de looneisen van Vejinovic het salarisgebouw van FC Groningen ontstegen.

Ook Aleksandar Pantic zal niet naar FC Groningen verkassen. De centrale verdediger is (als er tegen de uitspraak van de arbitragecommissie geen beroep wordt aangetekend dat vervolgens gehonoreerd wordt) clubloos en kan dus transfervrij bij Rode Ster Belgrado vertrekken, maar FC Groningen vindt dat er desondanks te veel onduidelijkheden aan een overgang van de Serviër naar Groningen zijn verbonden. Dit bericht het Dagblad van het Noorden.

 

Aleksandar Pantic zou een zeer fors salaris hebben moeten toucheren omdat Servië nog altijd geen EU-land is. Dat FC Groningen desondanks overwogen heeft om hem naar Groningen maakt duidelijk dat er financieel toch wel degelijk iets mogelijk is hier.

 

FC Groningen zal niet op zoek gaan naar een andere verdediger, behalve als er uit de huidige selectie van de Trots van het Noorden een verdediger vertrekt. Dit laat onverlet dat proefspeler William Ekong mogelijk wel voor een contract in aanmerking komt. De centrale verdediger/rechtsback zal morgen meespelen in het oefenduel van FC Groningen tegen RWE Eemsmond, en FC Groningen overweegt hem ook volgende week te laten meetrainen.

 

FC Groningen zal wél trachten een alternatief voor Marko Vejinovic te bewegen naar het hoge noorden te trekken. In de huidige selectie mist op het middenveld immers de belangrijke creatieve schakel.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.