Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

196 gasten online

"Mitchell Schet tekent tweejarig contract bij ADO Den Haag"

Mitchell Schet en FC Groningen - ze vormden na de voorbereiding op het vorige seizoen geen gelukkig huwelijk. Beide partijen gaan nu uit elkaar: volgens Jim van der Deijl, ADO Den Haag-volger van Omroep West en VI.nl hebben ADO Den Haag en FC Groningen overeenstemming bereikt over de overgang van de aanvaller; ook is Schet zelf rond met de club van Maurice Steijn. Mitchell Schet moet alleen nog medisch worden gekeurd. Als hij deze test doorstaat zal hij in Den Haag een tweejarig contract tekenen; ADO heeft tevens een optie op een derde seizoen bedongen.

 

Volgens het Dagblad van het Noorden vertrekt Mitchell Schet transfervrij naar ADO; wel heeft FC Groningen een doorverkooppercentage van 20% bedongen. Tot nu toe zagen we de transfer van Mitchell Schet los van die van Tjaronn Chery. Betekent het feit dat FC Groningen Schet weggeeft dat er alsnog iets met Chery gaat spelen?

 

FC Groningen heeft het bericht inmiddels bevestigd op de clubsite.

Inzake Chery verliepen de onderhandelingen tussen beide clubs bijzonder stroef, zó stroef zelfs dat FC Groningen communiceerde dat het afzag van verdere pogingen Chery te contracteren. Coulance aan de kant van FC Groningen bij de transfer van Schet viel daarom niet onmiddellijk te verwachten. Of wilde FC Groningen zó graag van Schet af dat het geen transfervergoeding verlangde?

 

Mitchell Schet kwam medio 2012 transfervrij over van RKC Waalwijk en debuteerde op 12 augustus 2012 voor FC Groningen in de met 4-1 verloren uitwedstrijd bij FC Twente. Hij speelde 25 duels voor de Trots van het Noorden waarin hij twee maal scoorde: op 26 augustus 2012 in de thuiswedstrijd tegen PSV en op 26 september 2012 in het bekerduel bij GVVV. 

 

Wij denken dat de beslissing om William Ekong een contract aan te bieden mede genomen kon worden vanwege het bericht over de transfer van Schet.

 

Mitchell Schet werd op 22 mei 2012 door FC Groningen gepresenteerd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.