Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

193 gasten online

Jonas Ivens in de belangstelling van RKC Waalwijk

UPDATE: "FC Groningen verhuurt Ivens aan RKC Waalwijk; donderdag medische keuring"

Stand van zaken maandag 29 juli 2013:

Jonas Ivens staat op het verlanglijstje van RKC Waalwijk, dat na de uittocht van allerlei verdedigers diverse defensieve vacatures heeft. RTV Noord schrijft dat de club van Erwin Koeman zich de afgelopen dagen bij FC Groningen en de zaakwaarnemer van Ivens heeft gemeld, en dat de Belg deze week in gesprek zal gaan met RKC Waalwijk. Jonas Ivens is naast Tom Hiariej en Emil Johansson en de naar de beloften weggezette Matías Jones één van de spelers die FC Groningen mag verlaten. Ook Lorenzo Burnet solliciteert nadrukkelijk naar een positie op het tweede plan in Groningen.

 

Volgens RKC Waalwijk-fansite Gele Leger heeft ook FC Den Bosch mogelijk interesse in Jonas Ivens.

 

UPDATE woensdag 31 juli 2013:

"Erwin Koeman verwacht dat Jonas Ivens naar RKC Waalwijk komt"

Het Dagblad van het Noorden meldt op woensdag 31 juli 2013 dat Erwin Koeman, trainer van RKC Waalwijk, verwacht dat Jonas Ivens zijn ploeg komt versterken.

 

Wij hopen, met name voor Jonas Ivens zelf, dat de overgang daadwerkelijk tot stand komt en dat de Belg heel belangrijk voor de ploeg van Erwin Koeman gaat worden. Mocht er echter een constructie uit de bus rollen waarbij Ivens ook bij een vertrek naar Waalwijk op de loonlijst van FC Groningen blijft drukken, dan hopen we dat hij in Groningen blijft; zijn ervaring komt komend seizoen wellicht nog van pas.

 

"FC Groningen verhuurt Jonas Ivens aan RKC Waalwijk; donderdag medische keuring"

De ontwikkelingen gaan snel op woensdagavond: het Dagblad van het Noorden meldt dat FC Groningen en RKC Waalwijk inmiddels overeenstemming hebben bereikt over de verhuur van Jonas Ivens aan de club van trainer Erwin Koeman. De Belg moet alleen nog medisch worden gekeurd. De medische keuring zal morgen (donderdag) plaatsvinden, aldus het DvhN.

Op maandag 29 juli 2013 schreven we al het volgende:

 

Nadat FC Groningen er met Waasland-Beveren niet uit was gekomen aangaande een verlenging van het verblijf van Ivens bij de Belgische club besloot de verdediger dit seizoen bij FC Groningen voor zijn kansen te gaan. We zijn benieuwd of hij toch bereid is voor een overgang naar een andere club. Door Erwin van de Looi en Dick Lukkien werd hij consequent buiten de wedstrijdselecties van de oefenduels gehouden, en Ivens zal inzien dat hij bij FC Groningen op een dood spoor is beland.

 

Erwin Koeman geeft tegenover Omroep Brabant aan dat hij vindt dat het na het vertrek van Cuco Martina naar FC Twente noodzakelijk is dat hij er o.a. nog een centrale verdediger bij krijgt.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.