Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

113 gasten online

FC Groningen kan Krisztian Adorjan na lichten optie tot koop vastleggen tot uiterlijk medio 2018

Hans Nijland heeft vanmiddag tijdens de persdag gemeld dat FC Groningen gisteren met de zaakwaarnemer van Krisztian Adorjan overeenstemming heeft bereikt over de condities die vanaf komend seizoen zouden gelden, mocht FC Groningen uiterlijk 1 april 2014 aangegeven dat het de optie tot koop wenst te lichten. Met Liverpool was in een eerder stadium al een akkoord bereikt over het prijskaartje, dat aan het lichten van de optie tot koop is verbonden. Adorjan wordt komend seizoen van Liverpool gehuurd en heeft op ons tot nu toe een zeer goede indruk gemaakt.

FC Groningen kan de eigendomsrechten van Liverpool tegen een bedrag van € 250.000 overnemen. 

 

Met Adorjans zaakwaarnemer is overeengekomen dat de 20-jarige aanvallende middenvelder vervolgens voor een periode van drie jaar, dus tot medio 2017, in Groningen onder contract staat. FC Groningen bezit bovendien een eenzijdige optie om Adorjan nog een extra seizoen, dus tot medio 2018, te binden.

 

Later vanavond berichten we meer over de belangrijkste tijdens de persdag gedane uitspraken van Hans Nijland en Erwin van de Looi.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.