Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

232 gasten online

Koen van de Laak heeft weer last van zijn enkelblessure

Aanvoerder Koen van de Laak heeft weer eens een tegenslag op blessuregebied te verwerken. Nadat hij weer hersteld leek van zijn enkelblessure, opgelopen in de thuiswedstrijd tegen Heerenveen op 20 januari, zat hij afgelopen zaterdag tegen Heracles Almelo weer bij de selectie. In de 80ste minuut verving hij Tim Matavz en maakte zodoende zijn rentree. Helaas was die van korte duur. Na de wedstrijd kreeg hij weer last van zijn enkel, en vandaag heeft FC Groningen bekend gemaakt dat Koen in ieder geval de wedstrijd tegen RKC zal moeten missen. Jammer genoeg blijkt Van de Laak steeds meer een blessuregevoelige speler te zijn.

 

Sinds eind januari heeft Van de Laak hard aan zijn herstel gewerkt, en zijn conditie is verder dan ook goed. Alleen na het spelen van wedstrijden blijkt de enkel alsnog een reactie te geven, en kennelijk waren de ruim 10 minuten, die Koen tegen Heracles Almelo speelde, al teveel voor zijn enkel. Het lijkt de club verstandig om geen risico met Van de Laak te nemen, en daarom is nu al besloten hem niet op te nemen in de selectie voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk.

 

Koen van de Laak zelf laat het volgende weten: “Het is voor mij persoonlijk een tegenvaller. Ik had gehoopt komend weekend inzetbaar te zijn. Het is nu de bedoeling dat ik eerst volledig herstel, voor ik weer wedstrijden ga spelen. Ik moet dus nog even langer geduld hebben.”