Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

104 gasten online

Matchday: FC Groningen - FC Utrecht (Groene Hel, 14:30 uur)

Was vorige week een 1-4 overwinning voldoende om de koppositie in de Eredivisie te grijpen, na de veegpartij van PSV tegen N.E.C. is een 4-0 zege tegen FC Utrecht nodig om de eerste plaats te heroveren. Maar niet een zo hoog mogelijke plek in de stand, maar een lekkere pot pressievoetbal moet vanmiddag het doel zijn. Supporters van FC Groningen hebben het te lang moeten stellen met strategieën die op het voorkomen van tegengoals waren gericht, in plaats van op het zelf scoren.

 

In Nijmegen toonde de Trots van het Noorden al aan dat de geformuleerde doelstelling geen loze kreet in het luchtledige was, en we denken dat er vanmiddag opnieuw gestreefd wordt de ene na de andere aanvalsgolf op de mat te leggen. Het publiek zal dit snel oppakken en de Euroborg in een zinderende Groene Hel omtoveren die de tegenstander naar het einde van de pot doet snakken.

 

Wij hebben ongelofelijk veel zin in het duel tegen FC Utrecht! Op Twitter berichten we live over het wedstrijdverloop; na de wedstrijd kunnen jullie op deze site weer een verslag verwachten.

Een blik op de huidige stand leert ons dat we ons met een zege op een prachtige plaats in de Eredivisie zullen nestelen: 

 

 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen tegen FC Utrecht:

 

Kostic - Texeira - Kirm

Chery - Lindgren - Van der Velden

Wijnaldum - Botteghin - Letschert - Kappelhof

Bizot

 

Timo Letschert heeft op zondagochtend de laatste testen goed doorstaan en zal toch in de basis starten, aldus Leo Oldenburger van Fox Sport op Twitter. We hopen dat FC Groningen hiermee geen onverantwoord risico neemt. Gisterochtend op de training leek het niet al te best.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.