Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

392 gasten online

FC Groningen houdt Liverpool op de hoogte over ontwikkelingen rond Richairo Zivkovic

Manager technische zaken Henk Veldmate is gisteravond tijdens het forum, dat na afloop van de Algemene Ledenvergadering van de Supportersverenging FC Groningen is gehouden, ingegaan op de situatie rond Richairo Zivkovic. De 16-jarige aanvaller van Jong FC Groningen, die nog een contract heeft tot medio 2016, is bij scouts van Liverpool opgevallen.

 

Tijdens de gesprekken over de overgang van Krisztian Adorjan naar FC Groningen heeft Liverpool aan de clubleiding van FC Groningen gevraagd of de Trots van het Noorden The Reds op de hoogte wil houden van ontwikkelingen rond Richairo Zivkovic. FC Groningen heeft hierin toegestemd. Volgens Henk Veldmate is dit een kleine moeite.


Britse pers: "Richairo Zivkovic mag FC Groningen voor gelimiteerd bedrag van ca. € 5 miljoen verlaten"

Volgens het Britse Eye Football is er in het contract van Richairo Zivkovic een gelimiteerd transferbedrag van ca. € 5 miljoen opgenomen waartegen Zivkovic FC Groningen mag verlaten. In de Groningse wandelgangen hebben wij nooit iets dergelijks opgevangen.

Veldmate ontkende nadrukkelijk dat er afspraken tussen beide clubs zijn gemaakt over een eventuele overgang van Richairo Zivkovic naar Liverpool. Het feit dat FC Groningen Adorjan komend seizoen voor een relatief lage vergoeding van € 250.000 definitief kan overnemen staat dus op zichzelf en is niet gerelateerd aan Richairo Zivkovic. 

 

Overigens schikte Zivkovic op woensdag 28 augustus jl. aan tafel met Hans Nijland en Henk Veldmate. Helaas beschikken wij niet noch over de agenda, noch over de notulen van deze bijeenkomst, en weten niet wat er is besproken.

 

Gerelateerd artikel:

 

23-08-2013: Interesse van Liverpool in Richairo Zivkovic lijkt te worden aangedikt

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.