Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

157 gasten online

Matchday: FC Groningen - ajax (uitverkochte Groene Hel, 12:30 uur)

Vanmiddag moet het gaan gebeuren! Als de voortekenen niet bedriegen, dan gaan elf voor elke grasspriet vechtende spelers van FC Groningen proberen om niets heel te laten van de Amsterdamse opponent, die vanaf minuut één naar het einde en naar de verlossende aftocht uit de Hel van Groningen zal snakken.

 

De twaalfde man kon straks wel eens doorslaggevend zijn en er mede toe bijdragen dat er in den lande over 50 jaar nog altijd over de 1e september van 2013 wordt gesproken.

 

Kortom, wat hebben wij een zin in de kraker van vanmiddag, die ons om ca. 14:20 uur naar een derde plaats kan brengen! We wensen iedereen heel veel plezier toe. Als het ons lukt om gedurende het duel vanuit een uitverkochte Groene Hel de nodige tweets de ether ingeslingerd te krijgen, dan zullen we dat zeker niet nalaten; na afloop is op onze site een verslag van een ongetwijfeld legendarische wedstrijd te lezen! 

 

(foto via Nick de Groot)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.