Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

375 gasten online

"N.E.C. wil David Texeira huren; FC Groningen wijst verzoek af: alleen verkoop bespreekbaar"

In ons verslag van de training van vanmorgen maakten wij al melding van een aantal in onze ogen opvallende zaken die konden wijzen op het mogelijk aantrekken of van de hand doen van spelers. Zojuist meldt het Dagblad van het Noorden dat N.E.C. aan FC Groningen heeft verzocht om David Texeira op huurbasis van FC Groningen over te nemen. Volgens de krant heeft FC Groningen dit verzoek terzijde geschoven: voor de Trots van het Noorden is alleen verkoop van de Uruguayaan bespreekbaar.

 

N.E.C. probeerde deze maand ook al Stefano Denswil en Davy Klaassen van ajax en Harmeet Singh van Feyenoord te contracteren. Deze pogingen liepen tot nu toe op niets uit.

Het contract van de 22-jarige Texeira loopt tot en met het einde van dit seizoen; FC Groningen bezit een optie om de verbintenis met nog eens twee seizoenen te verlengen.

 

FC Groningen legde David Texeira op 31 augustus 2011 vast als vervanger van de naar PSV vertrokken Tim Matavz. FC Groningen betaalde aan Defensor Sporting, de huidige club van Matías Jones, een transfervergoeding van € 1,45 miljoen. Hij speelde tot nu toe 64 officiële wedstrijden voor de FC (45 basisplaatsen), waarin hij 15 maal scoorde. Hij is inmiddels op het vijfde plan geraakt, aangezien hij Género Zeefuik, Richairo Zivkovic, Michael de Leeuw en Nick van der Velden vóór zich in de pikorde moet dulden.

 

David Texeira hult zich voor het eerst in het shirt van FC Groningen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.