Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

137 gasten online

Woensdagavond 11 september 2013: chatten met Marco Bizot

Woensdagavond 11 september a.s. worden supporters van FC Groningen in de gelegenheid gesteld om Marco Bizot het hemd van het lijf te vragen, althans digitaal.

 

De Trots van het Noorden schrijft op de clubsite dat groen-witte fans via Twitter en Google Hangout rechtstreeks met Bizot in contact kunnen komen.

FC Groningen schrijft het volgende over het moderne initiatief:

 

Vanaf 19.30 uur zit Bizot achter de computer om de vragen die via Twitter worden gesteld, te beantwoorden. Heb jij een vraag aan onze keeper, stuur die dan tussen 19.30 uur en 20.00 uur naar @fcgroningen of met hashtag #bizot. 


Om 20.15 uur start Bizot een Hangout in Google+ zodat je face-to-face een vraag aan hem kan stellen. Voor deze bijzondere videocall moet je wel in het bezit zijn van een Google-account. Volg FC Groningen in Google+ en meld je woensdag om 20.15 uur aan voor de Hangout met Bizot. Deze sessie zal een half uur duren.


Heb je een vraag aan Bizot, of ben je benieuwd wat anderen te vragen hebben, kijk dan woensdagavond op http://twitter.com/fcgroningen en http://plus.google.com/+fcgroningen. De leukste en meest interessante vragen en de antwoorden zijn later terug te lezen in het FC Groningen Journaal en te zien bij FC Groningen TV.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.