Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

164 gasten online

"Michael de Leeuw hersteld van enkelblessure en sluit aan bij groepstraining"

Michael de Leeuw liep op 17 augustus jl. in de uitwedstrijd bij SC Cambuur een vervelende enkelblessure op. De kneuzing op z'n bot hield hem tot en met de dag van vandaag aan de kant. Volgens het Dagblad van het Noorden (1, 2) is hij inmiddels echter hersteld van zijn blessureleed en sluit hij op donderdag 12 september 2013 aan bij de groepstraining. De Leeuw hoopt zelfs dat hij zondag alweer deel kan uitmaken van de wedstrijdselectie voor het beladen duel bij sc Heerenveen.

Ons gevoel zegt dat de kraker tegen de Friese dorpelingen wel eens te vroeg kon komen voor de topscorer van afgelopen seizoen, maar we laten ons graag verrassen! Een fitte Michael de Leeuw is altijd een welkom element in de wedstrijdselectie, al was het maar als pinchhitter. Dit heeft het uitduel bij Cambuur bewezen. FC Groningen begon dramatisch aan de wedstrijd, maar toen Michael de Leeuw in de 35e minuut als invaller in de ploeg werd gebracht kwam er meer Schwung in het elftal. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.