Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

237 gasten online

Matchday: sc Heerenveen - FC Groningen (Vraislaand, 14:30 uur)

Wij gaan ons opmaken voor een onvervalst buitenlands tripje. De jaarlijkse clash tegen de Friezen staat op het programma, en ruim 1.100 groen-witte helden zullen het uitvak tot een exploderende Groningse enclave omtoveren. Sympathiebetuigingen ontvangen we deze hele week al in ruime mate uit het eveneens Friesland-vijandige Leeuwarden. Meer dan ooit zullen de Heerenveense dorpelingen zich dit seizoen op een eiland wanen, omringd door wraakbeluste vijanden.

 

FC Groningen heeft nog een appeltje te schillen met de plaatselijke SCH, want beide laatste edities van onze in het domein van de Abe's en de Tjibbe's gespeelde uitpot eindigden in 3-0 zeperds. Kortom, sloopwerkzaamheden (in de goede zin van het woord) staan vandaag op de agenda, met als inzet de gedeelde derde plaats in de Eredivisie. Vanmiddag is er geen genade!

 

Wij voorzien een scenario waarbij de thuisploeg op voorsprong komt en in slaap wordt gesust. Met dank aan de aanvallende krachten, die opnieuw in ruime mate op de Groningse bank aanwezig zijn, wordt het tij gekeerd, waarna alsnog drie punten mee naar Stad en Ommeland gezeuld zullen worden. We denken dat het pas genieten wordt nadat Género Zeefuik, Richairo Zivkovic en Michael de Leeuw in de ploeg zijn gebracht en Nick van der Velden op een positie speelt waar hij beter tot zijn recht komt dan centraal voorin.

 

Wij zijn er vanmiddag live bij en proberen via Twitter het nodige over het wedstrijdverloop te berichten. Na thuiskomst plaatsen we op onze website ons groen-wit gekleurde wedstrijdverslag!

Vermoedelijke opstelling FC Groningen: 

 

Kostic - Van der Velden - Kirm

Lindgren - Chery - Kieftenbeld

Wijnaldum - Letschert - Botteghin - Kappelhof

Bizot

 

Vermoedelijke bankbezetting:

Luciano, Burnet, Ekong, Hiariej, De Leeuw, Zivkovic, Zeefuik

 

Vermoedelijk niet bij de selectie:

Adorjan (geschorst), Bakker (kruisband), Ben Moussa, Bos (kruisband), Johansson, Texeira, Magnasco

 

De huidige stand:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.