Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

243 gasten online

Matchday: FC Groningen - RKC Waalwijk (Groene Hel, 19:45 uur)

"Aanpakken die handel!"  - met die strijdbare opdracht zullen Erwin van de Looi en Dick Lukkien hun groen-witte manschappen vanavond het veld op- en overjagen. Door de merkwaardige competitieindeling heeft de  FC van de eerste zes wedstrijden maar liefst vier maal op vreemde bodem moeten aantreden, kortom - de hoogste tijd voor een ouderwetse pot Groningen Thuis Pressie Voetbal

 

Zoals altijd proberen we tijdens de wedstrijd live op Twitter over het duel te berichten; na afloop is het wedstrijdverslag op onze site aan te treffen!

Vroeg scoren en de ingraaftactiek van RKC kan overboord, kortom - vlammen, vanaf minuut één! Met de luidruchtige twaalfde man erachter, ook als het even tegenzit, konden we wel eens een heerlijke avond tegemoet gaan! Een overwinning brengt de Trots van het Noorden terug in de subtop en laat de hoop op Europees voetbal - het ultieme doel - springlevend!

 

Opstelling FC Groningen tegen RKC Waalwijk:

 

Zeefuik

Kostic - Van der Velden - Adorjan

Hiariej - Kieftenbeld

Wijnaldum - Ekong - Botteghin - Kappelhof

Bizot

 

Vermoedelijke bankbezetting:

Luciano, Magnasco, Burnet, Ben Moussa, Kirm, Zivkovic, De Leeuw

 

Afwezig:

Bakker (knie), Bos (knie), Chery (geschorst), Johansson (ziek), Letschert (geschorst), Lindgren (heup), Texeira (lies)

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.