Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

507 gasten online

Bekerduel FC Groningen - Capelle: gratis toegang voor seizoenkaarthouders!

Prachtig nieuws: FC Groningen heeft aan diverse seizoenkaarthouders per e-mail laten weten dat alle seizoenkaarthouders op woensdag 30 oktober a.s. gratis toegang hebben bij het bekerduel tegen Capelle, dat om 20:00 uur begint. FC Groningen schrijft:

 

"Wij willen bij dit bekerduel een echte cup-sfeer in Euroborg creëren en daarom nodigen wij u als seizoenkaarthouder van harte uit deze wedstrijd gratis te bezoeken!"

De Trots van het Noorden vervolgt in de e-mail als volgt:

 

Waardering
FC Groningen hecht veel waarde aan u als vaste supporter en ziet het gratis toegankelijk maken van deze bekerwedstrijd voor seizoenkaarthouders als een blijk van waardering richting onze trouwe achterban. Om een zo aantrekkelijk mogelijke sfeer in Euroborg te krijgen, zullen wij voor het bekerduel in eerste instantie alleen de onderste ring van het stadion openen voor bezoekers. Uw eigen seizoenkaart geeft daarbij recht tot toegang. In verband met de supportersstromen wordt u vriendelijk verzocht van uw reguliere ingang bij het stadion gebruik te maken. U hoeft echter geen extra handeling te verrichten om deze beker wedstrijd vrij te kunnen bezoeken.
 
Onderste ring open
Als gezegd wordt dus in eerste instantie alleen de onderste ring van het stadion geopend voor bezoekers. Mocht de belangstelling voor de bekerwedstrijd tegen vv Capelle dermate groot zijn dat meer capaciteit vereist is dan uitsluitend de onderste ring, dan zal ook de tweede ring van Euroborg worden opengesteld. In alle gevallen kunnen supporters na het passeren van de juiste ingang een vrije plek in het stadion zoeken en innemen. De scheidingswanden tussen de drie tribunes op onderste ring worden voor dit bekerduel namelijk opengezet.
 
Recht op eigen plaats
Hoewel wij hopen dat u het kunt waarderen dat u voor deze bekerwedstrijd gratis toegang krijgt, beseffen wij dat we met de aanpassingen voorbij gaan aan het - in de seizoenkaartfolder genoemde - recht op de eigen plaats in Euroborg. In overleg met de Supportersvereniging FC Groningen is besloten hiervan af te stappen om op deze manier een optimale bekersfeer te kunnen creëren. Het is voor seizoenkaarthouders bij deze bekerwedstrijd dus niet mogelijk de eigen plaats te reserveren en/of op te eisen.
 
Kaarten bijkopen
De vrije stoelkeuze biedt u aan de andere kant echter ook de kans deze wedstrijd samen met vrienden of familie te bezoeken, die normaal gesproken wellicht niet naast u kunnen zitten. Voor 8 euro per ticket kunt u onbeperkt kaarten bij kopen. Losse kaarten zijn vanaf vrijdag 11 oktober om 9.00 uur verkrijgbaar via alle reguliere verkoopkanalen: www.fcgroningen.nl, de Fan Corner Groningen en de verkooppunten van TicketBox.
 
Groepen van meer dan 10 personen kunnen bij de Fan Corner Groningen kaarten kopen voor 5 euro per ticket. Op de wedstrijddag zijn kaarten voor groepen vanaf 10 personen te koop aan de kassa’s bij Ingang 2 van Euroborg. Het stadion opent de poorten op woensdag 30 oktober om 18.30 uur. 
 
Laten we er op woensdagavond 30 oktober met z’n allen een mooi bekerfeest van maken!
 
Hans Nijland
Algemeen directeur FC Groningen
 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.