Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

196 gasten online

Matchday: FC Groningen - AZ (Groene Hel, 14:30 uur)

De balans tussen in de Euroborg gespeelde officiële duels tussen FC Groningen en AZ is exact in evenwicht: beide ploegen wonnen drie maal; twee maal werden de punten gedeeld. Wat ons betreft is het vandaag de hoogste tijd om de statistieken een groen-wit tintje te geven, zeker in de wetenschap dat PSV en Vitesse onze volgende opponenten zijn. Aan de eerste wedstrijd tegen AZ na de verhuizing uit het Oosterpark denken we nog geregeld met kippenvel terug.

 

In een kolkende Groene Hel brachten Yuri Cornelisse, Mark-Jan Fledderus en Antoine van der Linden de fans op 20 april 2006 in extase; het tegendoelpunt, vlak vóór tijd, was, zo bleek na de return, geen onoverkomelijke domper: FC Groningen ging door naar de finale van de CL (!) - play-offs.

We zijn benieuwd of de Trots van het Noorden vanmiddag tot eenzelfde krachtsinspanning in staat is. Worden de mouwen in alle geledingen opgestroopt, dan valt er door de Alkmaarders straks niets te halen! Veel, zo niet alles, zal afhangen van de instelling en bereidheid er vol voor te gaan. Mannen, aanpakken die handel! 

 

Op Twitter berichten we vanmiddag live over het duel, met de wekelijkse kanttekening dat het netwerk moet meewerken. Na afloop plaatsen we een wedstrijdverslag op onze website!

 

Opstelling FC Groningen tegen AZ, afgaande op training zaterdagochtend:

Kostic - Van der Velden - Adorjan

Hiariej - Chery - Kieftenbeld

Wijnaldum - Letschert - Botteghin - Magnasco

Bizot

 

Voor de liefhebbers: een compilatie van de doelpunten van FC Groningen uit het onvergetelijke seizoen 2005-2006:

 

 

De huidige stand:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.