Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

144 gasten online

MATCHDAY: Vitesse - FC Groningen, op naar de top! (Arnhem, 16:30 uur)

Van oudsher is de Eredivisie een wonderlijk fenomeen, maar de jaargang 2013-2014 is aan onvoorspelbaarheid niet te overtreffen. Na de zeperds die Heerenveen, FC Twente en ajax tegen op papier onbeduidende opponenten opliepen kan FC Groningen bij winst zomaar doorstoten naar de top! Zelfs een gooi naar plaats één kan slagen, maar dan dienen ook PSV, Feyenoord en PEC Zwolle averij op te lopen. Bovendien zullen we de echoput annex sporthal die Gelredome heet zelf met de volle buit dienen te verlaten. Daar focussen we ons op!

 

Winnen bij Vitesse - we staan voor een fikse opgave. We moeten het doen zonder Nick van der Velden, één van onze betere spelers. Maar is Michael de Leeuw niet eenzelfde type met-energie-smijtende-mannetjesputter? Wel degelijk. En hij was afgelopen seizoen bovendien de topscorer van de Trots van het Noorden. 

 

Bovendien weet de FC zich gesteund door een luidruchtig uitvak dat de andere tribunevakken vocaal volledig zal overstemmen. Op naar een memorabele slotdag van de 11e speelronde!

 

Opstelling FC Groningen tegen Vitesse op grond van afsluitende training:


Kostic - De Leeuw - Adorjan

Hiariej - Chery - Kieftenbeld

Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Magnasco

Bizot

 

Vermoedelijke bankbezetting:

Luciano, Burnet, Ekong/Hateboer, Kirm, Johansson, Lindgren, Zivkovic

 

Afwezig tegen Vitesse:

Bakker, Ben Moussa, Bos, Texeira, Van der Velden, Zeefuik (allen geblesseerd), Letschert (disciplinair gestraft)
 

Ons wedstrijdverslag kunnen we vanavond na terugkomst uit Arnhem pas plaatsen. Wel proberen we live op Twitter weer verslag te doen van de wedstrijd!

 

Om alvast in de stemming te komen: geniet nog maar eens na van de editie van Vitesse - FC Groningen van 29 augustus 2008, uitslag 0-4!

 

 

De huidige stand:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.