Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

102 gasten online

MATCHDAY: FC Groningen - PEC Zwolle - knallen in stormachtig Groningen!

Ook gisteravond konden we tevreden vaststellen dat de resultaten bij diverse duels in Gronings voordeel uitpakten. Her en der werd met rode kaarten gestrooid als een Rehwinkel met declaraties, en de puntendelingen in Alkmaar en Eindhoven kunnen ervoor zorgen dat de Trots van het Noorden verder afstand neemt van PSV en Heerenveen en bovendien over AZ heengaat. FC Groningen dient zelf dan wel PEC Zwolle onder de groene zoden te stoppen en puntloos de stad uit te jagen.

 

De harde wind buldert hier rond, de raderen van de groen-witte vechtmachine zullen extra gesmeerd worden en vanaf half drie is het knallen geblazen aan de Boumaboulevard. Op naar een prachtige toppositie! Wat ons betreft beleven de massaal voor Richairo Zivkovic uitgerukte nationale en internationale scouts de middag van hun leven!

 

Op Twitter zullen we vanmiddag live over de noordelijke topper berichten; na afloop is op onze website een wedstrijdverslag terug te vinden! Iedereen heel veel plezier vanmiddag!

De huidige stand: 

 

 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen:

Bizot; Magnasco, Botteghin, Kappelhof, Wijnaldum; Kieftenbeld, Chery, Hiariej; Kirm, Zivkovic, Kostic

 

Vermoedelijke bankbezetting:

Luciano, Letschert, Burnet, Lindgren, Adorjan, De Leeuw, Texeira

 

Vermoedelijk niet bij de selectie:

Bakker, Ben Moussa, Bos, Ekong, Johansson, Van der Velden, Zeefuik

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.