Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

265 gasten online

Brian van Loo vervangt tijdelijk zieke keeperstrainer Sierd van der Berg

FC Groningen meldt op de clubsite dat Brian van Loo per januari 2014 de ernstig zieke Sierd van der Berg tijdelijk zal vervangen als keeperstrainer van FC Groningen. De oud-speler van FC Groningen, wiens aflopende contract bij Heracles Almelo niet werd verlengd, is inmiddels 38 jaar oud. Hij speelde vanaf zijn debuut op 18 maart 2007 tot zijn afscheid op 3 december 2011 93 officiële wedstrijden voor FC Groningen.

FC Groningen schrijft op de clubsite o.a. het volgende:

 

"Brian van Loo (38) gaat vanaf januari 2014 als interim-keeperstrainer bij FC Groningen aan de slag. Hij neemt de taken waar van Sierd van der Berg bij het eerste elftal en Jong FC Groningen. Binnen de jeugdopleiding zijn John van Rotterdam (39) en Peter van der Vlag (36) als tijdelijke vervangers aangesteld. Begin september beëindigde Van Loo zijn actieve loopbaan en sinds oktober hield Van Loo zijn conditie op peil bij Heracles Almelo. Van Loo beraadt zich in deze fase op zijn toekomst en is beschikbaar om de tijdelijke vacature in te vullen, te beginnen tijdens het trainingskamp van FC Groningen in het Spaanse Oliva. De situatie rond de beschikbaarheid van Van der Berg zal vervolgens van maand tot maand worden beoordeeld."

 

Teammanger Bas Roorda verving Van der Berg sinds bekend werd dat de van PEC Zwolle overgekomen keeperstrainer aan leukemie lijdt. Ook na het vertrek van Ruud Hesp was oud-keeper Roorda al tijdelijk keeperstrainer van FC Groningen.

 

Heracles Almelo was afgelopen zomer alleen bereid om de verbintenis met Brian van Loo te verlengen indien Remko Pasveer zou vertrekken. Pasveer bleef echter bij Heracles.

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.