Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

180 gasten online

"FC Groningen wil verder met Krisztian Adorjan"

Hans Nijland maakte op 30 juli jl. tijdens de jaarlijkse persdag bekend dat FC Groningen met de zaakwaarnemer van Krisztian Adorjan overeenstemming had bereikt over de condities die vanaf komend seizoen zouden gelden, mocht FC Groningen uiterlijk 1 april 2014 aangegeven dat het de optie tot koop wenst te lichten.

 

Met Liverpool, van wie FC Groningen Adorjan dit seizoen huurt, was in een eerder stadium al een akkoord bereikt over het prijskaartje, dat aan het lichten van de optie tot koop is verbonden: de Hongaar kan voor € 250.000 definitief door FC Groningen worden ingelijfd.

 

Erwin van de Looi heeft vanochtend in het programma Noord Sport gezegd dat FC Groningen graag verder wil met Adorjan.

De contractuele situatie is als volgt:

 

FC Groningen kan de eigendomsrechten van Liverpool tegen een bedrag van € 250.000 overnemen. 

 

Met Adorjans zaakwaarnemer is overeengekomen dat de 20-jarige aanvallende middenvelder vervolgens voor een periode van drie jaar, dus tot medio 2017, in Groningen onder contract staat. FC Groningen bezit bovendien een eenzijdige optie om Adorjan nog een extra seizoen, dus tot medio 2018, te binden.

 

Wij zijn blij met het nieuws van vanochtend! FC Groningen gaat aan de technisch hoogbegaafde Adorjan nog heel veel plezier beleven!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.