Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

159 gasten online

MATCHDAY: FC Groningen - N.E.C. (Euroborg, 14:30 uur); kom allemaal naar de Euroborg voor het eerbetoon aan Martin Koeman

Deze zondag de 22e december 2013 zal een memorabele dag worden. Er wordt vanmiddag weliswaar gevoetbald tegen N.E.C., maar het aan Martin Koeman gerichte eerbetoon zal deze dag tot een onvergetelijke maken. Voorafgaand aan de wedstrijd zal de grondlegger van de jeugdopleiding van FC Groningen met een applausminuut worden herdacht; fakkeldragers en spelers uit de jeugdopleiding zullen op het veld staan om op passende wijze bij te dragen aan het afscheid. De familie Koeman zal in de Euroborg aanwezig zijn. Vervolgens zal de Trots van het Noorden opnieuw de strijd aanbinden met N.E.C. Om met Hans Nijland te spreken: "Drie punten pakken voor Martin Koeman, met de steun van een vol Euroborg."

 

Wij proberen live op Twitter over deze zondagmiddag te berichten; na de wedstrijd plaatsen we op onze fansite een wedstrijdverslag. Komt allen!

Vermoedelijke opstelling FC Groningen:

 

 

Kostic - De Leeuw - Kirm

Adorjan - Chery - Kieftenbeld

Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Magnasco

Bizot

 

Vermoedelijke bankbezetting:

Luciano, Letschert, Burnet, Hiariej, Lindgren,Zeefuik, Zivkovic

 

Vermoedelijk niet bij de selectie:

Bakker, Ben Moussa, Bos, Ekong, Johansson, Texeira, Van der Velden

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.