Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

133 gasten online

Nick Bakker: "Heerlijk gevoel om weer deel uit te maken van het team"; voorzichtige hoop op rentree eind februari

Nick Bakker liep op 2 april 2013 in de wedstrijd Jong FC Groningen - Jong sc Heerenveen een zware knieblessure op: hij scheurde de kruisband in zijn linkerknie af. Op 27 mei jl. is de jonge centrale verdediger in het Martini Ziekenhuis in Groningen geopereerd, waarna een lange periode van revalideren begon. Vandaag maakte Bakker zijn rentree bij de groepstraining. Tegenover RTV Noord verklaarde hij dat dit tot nu toe één van de mooiste dagen van 2014 was, en dat het een heerlijk gevoel is om weer deel van het team uit te maken.

Het is voor hem lastig een prognose te geven wanneer hij weer minuten in een wedstrijd kan maken, maar hij hoopt zijn rentree bij de beloften tegen het einde van februari, wanneer er sinds de operatie negen maanden zijn verstreken, te kunnen maken. Tot die tijd zal hij op het trainingsveld en in het krachthonk zijn stinkende best doen om verder aan te sterken. Nick, succes met de laatste loodjes! 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.